Trajecten

Trajecten

Als online visitekaartje is je website het eerste contact dat potentiële klanten met je bedrijf hebben. Het is dus belangrijk dat dit uitstraalt wie jij bent en wat je aanbiedt. Met andere woorden het toont jouw verhaal en je aanbod.

Een website maken vraagt voorbereiding, zo begint alles met de vraag: ‘hoe wil ik online zichtbaar zijn’. Deze vraag is de essentie en niet altijd even gemakkelijk om te beantwoorden. Daarna moet dit alles technisch in een attractieve website gegoten worden. Hier wringt vaak het schoentje, je wil het zelf doen en onderhouden maar het kost enorm veel tijd en moeite. Tijd die je liever steekt in wat je graag doet.

Ik ben er om je hierbij te helpen. Dit kan door je te ondersteunen in het traject ‘je eigen website in 6 weken’ of door je hulplijn te zijn bij specifieke vragen of problemen. In welke fase je ook zit, ik help jou om je website tot een succes te maken

Eerste hulp bij het bouwen van je website

Heb je een probleem of vraag ivm je website. Heb je hulp nodig om de nodige aanpassingen uit te voeren? Dan help ik je graag !

1470399614 Social Media
1470399594 Web Design

samen maken we jouw website

‘Binnenkort maak ik eindelijk de website, dan heb ik er tijd voor’  is iets dat je vaak tegen jezelf zegt maar op je blijft het steeds uitstellen… Dan is dit traject iets voor jou!
Je maakt zelf je website maar de (basis) technische kant staat al klaar en je hoeft het niet alleen te doen. Gedurende 6 weken krijg je begeleiding en hulp bij je vragen.