Website strategie

Website Strategie

website strategie

Een Website Strategie is de basis voor online zichtbaarheid en de sleutel tot het optimaliseren en automatiseren van de website en bedrijfsprocessen. Online aanwezigheid is immers meer dan alleen een webpagina. Het is een venster naar je onderneming, een kans om indruk te maken en klanten aan te trekken.

Met de Website Strategie nemen we de tijd om je doelen te begrijpen en identificeren kansen voor groei. We bieden niet alleen inzicht in automatisatiemogelijkheden, maar ook begeleiding in een duidelijke Deep Dive Sessie.

Wanneer is het interessant voor jou?

Met een Website Strategie krijg je een duidelijke leidraad !

Wat houdt een Website Strategie in?

Website Strategie met Saar

Prijs

Een Website Strategie is uniek en helemaal gericht op de noden van het bedrijf.
Het is dan ook onmogelijk om prijzen op de website te vermelden. 
Je wil natuurlijk al een richtprijs, deze geven we dan ook met veel plezier.
Bedenk wel dat dit de startprijs is voor een standaard Website Strategie.

Vanaf

€ 925

Wat levert een Website Strategie op?

Tijdswinst

Geen uren verspillen met het zoeken naar optimalisatie mogelijkheden. Je krijgt heel gericht alle juiste informatie.

Efficiëntie

Het biedt mogelijkheden zodat de onderneming efficiënter kan werken -> tijd- en kostenbesparend

meer zichtbaarheid

Een website vergroot je online zichtbaarheid, waardoor je nieuwe klanten aantrekt -> meer omzet!

Ellen
Lees verder
Saar nam eerst de tijd om te luisteren naar mijn verhaal en wat ik wilde overbrengen via mijn website. Dit mondde uit in een bijzonder aangename samenwerking waarin ik zelf een deel van mijn website in handen nam, met haar expertise en kennis als ondersteuning waar ik het nodig had.
Veerle
Lees verder
Saar heeft er voor gezorgd dat mijn website vlot liep en dat ik mijn weg vond in alle veldjes aan de achterzijde van de website. Op die manier kan ik zelf aan de slag én weet ik dat ik iemand heb waar ik op kan terugvallen als het misloopt.
Peter
Lees verder
Het was al tijdens het eerste gesprek duidelijk dat Saar goed begreep wat voor site ik wou. Vooral het kort op de bal spelen en direct een technisch antwoord op mijn vragen vinden zorgden voor een vlotte samenwerking. Kort samengevat: persoonlijk, vertrouwelijk en professioneel.
Coach
Lees verder
Ik ben erg tevreden van mijn samenwerking met Saar. Ik voelde me veilig om alle vragen die ik had te stellen. Ze legt duidelijk uit wat je zelf kan doen en wat zij voor je kan betekenen.
Vorige
Volgende

FAQ - veel gestelde vragen

Dit is een sessie volledig ontworpen om tot in het kleinste detail te begrijpen wat je onderneming nodig heeft. Alle behoeften en wensen worden in kaart gebracht waarop verder gebouwd wordt.

Deze sessie gaat door op jouw onderneming.

Alle automatisaties die interessant zijn voor jouw onderneming worden onder de loep genomen zodat je vlot een beslissing kan nemen welke effectief geïmplementeerd kunnen worden.

Mogelijke automatisaties:

  • Reservatietool
  • Agenda
  • CRM systeem
  • Emailmarketing
  • Facturatie

Heb je niet onmiddellijk nood aan een strategie maar wil je enkel een duidelijk overzicht naar de huidige gezondheid van je website? Dan kan je een Website Analyse inboeken

Als eerste, super dat je een goede verstandhouding hebt met je webdeveloper. En er is geen enkele reden om jullie samenwerking te stoppen!

Een goede developer weet vaak niet wat eerst te doen en zal heel blij zijn met een duidelijk doordacht stappenplan dat hij/zij kan uitvoeren om je website verder te optimaliseren.
Er wordt een document opgesteld waarmee hij/zij heel gericht aan de slag kan en zich optimaal kan concentreren op zijn kracht en kunsten. 

In dit geval wordt een briefing gepland, zodat bij de start van de Website Strategie duidelijk is wat kan en welke mogelijkheden reeds voorzien zijn. En na de strategie

Neen, dit is helemaal geen vereiste!

Met een Website Strategie bekijken we vooral hoe de website en online zichtbaarheid kan geoptimaliseerd worden. Hiervoor is geen webdeveloper nodig.

De aanpassingen die naar boven komen tijdens de Website Strategie kunnen door Sarpa of 1 van zijn partners in orde gebracht worden.

Natuulijk! Dit is geen enkel probleem.

Wanneer de website gemaakt is met WordPress dan kan er een extra opleiding en begeleiding voorzien worden zodat de medewerker zelf de nodige aanpassingen kan uitvoeren.

Hoewel de expertise voor het maken van website bij WordPress ligt, is het geen vereiste dat voor de Website Strategie de website gemaakt is in WordPress!

Met een Website Strategie bekijken we vooral hoe de website en online zichtbaarheid kan geoptimaliseerd worden. Welke CMS hiervoor gebruikt wordt, is belangrijk in de volgende stap: het aanpassen en optimaliseren van de website.

Heb je een webdeveloper dan kan je hem/haar hiervoor aanspreken.
Heb je momenteel geen webdeveloper dan kan 1 van de partners van Sarpa jou verder helpen.

Ik heb jarenlang ingestaan voor het onderhouden en aanpassen van verschillende website. Ik deed dit heel graag en merkte dat ik een website van A tot Z wou en kon maken. Ik was een websitesidekick.

Ik zie een website als de manier om jouw capaciteiten en/of producten kenbaar te maken. Het is het hart van de marketing.
Je website toont wat jij doet en zoals we weten evolueert dit constant, dus wil je natuurlijk ook dat je website even vlot mee groeit.

Vandaar dat ik mij graag toeleg om ondernemingen te helpen hun website en online zichtbaarheid verder te ontplooien. Dit doe ik aan de hand van Website Analyses, Website Strategieën en het maken van websites.

FAQ